Pełnomocniczka Kongresu Kobiet / Lublin 2016

Henryka Strojnowska

HENRYKA STROJNOWSKA - psycholożka, wykładwoczyni, trenerka, prowadziła prywatną praktykę w zakresie doradztwa psychologicznego i szkoleń. W latach 2006 - 2008 radna i wiceprzewodnicząca Rady Miasta Lublin. W latach 2008 - 2012 wicewojewodzina lubelska. Od roku 2012 dyrektorka Wojewódzkiego Zarządu Nieruchomości w Lublinie.

W wolnym czasie namiętnie czyta książki, robi zdjęcia, szyje patchworki i uprawia sport (kajaki, rower, narty biegowe).

Kontakt:
hstrojnowska@gazeta.pl

Wicepełnomocniczka Kongresu Kobiet / Lublin 2017

JUSTYNA SYROKA - dr n. hum., prezeska Klubu XXI wieku. Działa społecznie na rzecz poprawy sytuacji kobiet oraz równości Kobiet i Mężczyzn. Wice pełnomocniczka Kongresu Kobiet w regionie lubelskim, Członkini Rady Programowej Kongresu Kobiet. Wiceprzewodnicząca Wojewódzkiej Rady Zatrudnienia, pracowała nad dokumentami strategicznymi Województwa Lubelskiego i programu POWER. Wykładowczyni akademicka. Prowadzi zajęcia i szkolenia dotyczące doradztwa zawodowego, autoprezentacji i komunikacji w biznesie, polityce.

jsyroka@tlen.pl